DVD

Z a p o r    U m a

Katie izvaja Delo z zaporniki in nam pokaže, da je resnični zapor neraziskan um in da nam Delo lahko prinese svobodo, ne glede na to, kje smo ali kakšne so okoliščine.

O Byron Katie: 1986 leta je Byron Katie Reid doživela spoznanje, s katerim se je hkrati rodila njena revolucionarna metoda samospraševanja , ki se imenuje Delo in pomaga ljudem po vsem svetu, da vidijo vse probleme iz povsem nove perspective, ter se osvobodijo iz lastnega “zapora” prepričanj, predsodkov in strahov. Čeprav ga nekateri primerjajo s Sokratovim dialogom, Budističnim učenjem in programom 12-korakov, je izvor Dela neposredna izkušnje ženske, ki se je “prebudila v Resničnost” in spoznala, kako se vsako trpljenje začne in kako se lahko konča.

Revija Time jo imenuje “vizionarka novega tisočletja”. Katie veliko potuje po vsem svetu in uči ljudi kako prenehati trpljenje. S pomočjo metode Delo doživljajo radikalne in temeljne življenske spremembe. Precej deluje tudi na vojnih področjih, saj ve, da je mir na svetu možen tako, da je dosežen notranji mir vsakega posameznika. Hočete končati vojno v sebi, okusiti, kaj je brezpogojna ljubezen in doživeti svoje najgloblje brezčasno bistvo?

Slovenski in Srbski podnaslovi

Več o Delu v slovenskem jeziku: www.TheWork.com/slovene

“Ko misliš, da imaš problem, si se le nevarno približal rešitvi.”

Delo seže onkraj »terapije«
in omogoča direktno transformacijo v stanje svobode.« BK